Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Ανείπωτη... τραγωδία! -- Σφαγή στην Αίγυπτο!

 απο gazzetta



Σοκ στην Αίγυπτο! Ποδοσφαιρικός αγώνα βάφτηκε με αίμα και τραγικό απολογισμό 73 νεκρούς! Σε... νεκροτομείο μετατράπηκαν τα αποδυτήρια στο γήπεδο του Πορτ Σαΐντ, πάνω από 1000 οι τραυματίες.

Σφαγή στην Αίγυπτο και σε παιχνίδι ποδοσφαίρου, αφού τα επεισόδια οπαδών της Αλ Μασρί με δυνάμεις ασφαλείας είχαν ως τραγικό απολογισμό 73 νεκρούς και περισσότερους από 50 σοβαρά τραυματίες. Μετά το τέλος του ματς όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν 3-1 οι οπαδοί επιτέθηκαν στους φιλοξενούμενους παίκτες της Αλ Αχλί, όπου χτύπησαν αρκετούς.
Οι δυνάμεις ασφαλείας προσπάθησαν να τους απομακρύνουν και η κατάσταση έγινε χειρότερη και από τον ξεσηκωμό κατά της Κυβέρνησης πριν μερικούς μήνες. Κόλαση στο Πορτ Σαΐντ και οι Αρχές μιλούν για 73νεκρούς εκ των οποίων αρκετοί είναι αστυνομικοί.
Μάλιστα, οι παίκτες τόνιζαν πως τα αποδυτήρια έχουν μετατραπεί σε... νεκροτομείο, αφού εκεί στιβάζονται τα δεκάδες πτώματα! Οι Αρχές φοβούνται πως οι νεκροί θα αυξηθούν. Αξίζει να σημειωθεί, πως η διοργανώτρια αρχή διέκοψε το ματς της Ζάμαλεκ με την Ισμαϊλι στο ημίχρονο, αφού φοβήθηκε επέκταση των επεισοδίων και σε άλλο παιχνίδι.

video






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου