Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012

κόβουν ρεύμα από ανέργους, πολύτεκνους, .... και το μουνι χτενίζετε ρε πουστη μου , θέλει να γίνει πρόεδρος της ΓΣΕΕ ...ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ --Αλληλεγγύη παντού!

Έκοψαν το ρεύμα σε πολύτεκνη οικογένεια

απο ενικο
Έκοψαν το ρεύμα σε πολύτεκνη οικογένεια
Σε μία οικογένεια ανέργων με πέντε παιδιά στην Βέροια έκοψε το ρεύμα η ΔΕΗ.  Για δέκα πέντε ημέρες, ήταν χωρίς ρεύμα, μέχρι που κάποιοι, ειδοποίησαν τους «Πολίτες της Βέροιας», που αμέσως επανασύνδεσαν το ρεύμα "παράνομα".


"Είναι πολύ επικίνδυνο για το αύριο, να δοκιμάζουν τα όρια πολιτών και κοινωνίας. Δεν ξέρουμε που θα οδηγήσει αυτή η αφόρητη πίεση αλλά, δεν μπορεί να είναι ευχάριστη. Όσοι κρατούν την «διοίκηση» στα χέρια τους, όπως δεν τους ενδιέφερε, έτσι συνεχίζουν αδιάφορα να μεγαλώνει η επόμενη γενιά με οργή.
Οργή απέναντι σε όλους και όλα. Άθλια, εξοντωτική και εγκληματική συμπεριφορά απέναντι σε εξουθενωμένους ενήλικους και αθώους ανήλικους.
Μέσα σε όλα τα νόμιμα γύρω μας, οι «Πολίτες της Βέροιας», παράνομα ακόμη μια φορά, επανασύνδεσαν το ρεύμα. Αλήθεια, αυτοί που αποφασίζουν και αυτοί που εκτελούν τις εντολές έναντι μισθού, δοκίμασαν ποτέ να περάσουν ένα εικοσιτετράωρο χωρίς ρεύμα;
Η στοιχειώδης δικαιοσύνη, είναι πολύ μακριά ακόμη από την στοιχειώδη λογική", αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι Πολίτες Της Βέροιας.

Πηγή:thesstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου