Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για τους ΑμεΑ, αλλά τα κόμματα θα μοιραστούν 11 εκατομμύρια ευρώ! Ντροπή λεχρίτες

Δεν πρόκειται ν' αλλάξει τίποτα σ' αυτό τον τόπο, όσο όλα τα κόμματα συνεχίζουν να έχουν την ίδια νοοτροπία και τις ίδιες παλαιοκομματικές απόψεις όταν πρόκειται για τη δικιά τους τσέπη. 
Ενώ, όπως λένε, δεν υπάρχουν χρήματα για τους ΑμεΑ οι οποίοι έχουν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους, ενώ παραμένουν απλήρωτοι για μήνες οι εργαζόμενοι στις δομές,ενώ πεθαίνουν άνθρωποι γιατί δεν έχουν φάρμακα ή φαγητό,αυτοί οι λεχρίτες οι πολιτικάντηδες συνεχίζουν το χαβά τους.
Ξεδιάντροπα, με πλήρη αναισθησία, αλλά και πλέρια σύμπλευση, λες και ζούνε σ' άλλη χώρα προκαλούν τους πολίτες.

Με 11 ολόκληρα εκατομμύρια ευρώ θα χρηματοδοτηθούν από το δημόσιο ταμείο τα πολιτικά κόμματα,που κατέβηκαν στις εκλογές του 2012! Ακόμα και κάποια που δεν κατάφεραν να μπουν στη Βουλή θα εισπράξουν σημαντικά ποσά για...
τον κόπο τους!!!!!
Το παραμύθι ότι αν δεν επιδοτηθούν από το κράτος θα αναγκαστούν να ψάξουν αλλού για χορηγούς είναι πολύ παλιό και δεν πείθει πια! Δυστυχώς γι' αυτούς στελέχη των ίδιων των κομμάτων έχουν ομολογήσει την είσπραξη χρημάτων από ιδιώτες οικονομικούς κολοσσούς, κάτι βέβαια,που οι πάντες υποψιάζονταν αλλά δεν υπήρχαν αποδείξεις.
Κατά την άποψή μας είναι προτιμότερο να τα παίρνουν επίσημα, νόμιμα και δηλωμένα,ώστε και μεις να γνωρίζουμε ποιος στηρίζει ποιον παρά μαύρα και κάτω από το τραπέζι. Βέβαια το σωστό είναι ο πολιτικός να είναι διάφανος, καθαρό νερό, να μην μπορεί κανένας να του πιάνει τον κѠλ⓪!
Μπορείς κύριε ως άτομο ή ως κόμμα να μας "σώσεις" με τις δικές σου δυνάμεις; έχει καλώς.
Δεν μπορείς, κάτσε σπίτι σου! Η πολιτική δεν ήταν ανέκαθεν επικερδές επάγγελμα,από τη μεταπολίτευση κι ύστερα καθιερώθηκε και μάλιστα κάποιες έδρες δίνονται με γονική παροχή!
Αφορμή για όλα αυτά μας έδωσε η εφημερίδα «Παραπολιτικά», σύμφωνα με την οποία  η κυβέρνηση συνεχίζει την τακτική της υψηλής χρηματοδότησης των κομμάτων,την ίδια ώρα που οι περισσότεροι κομματικοί οργανισμοί βρίσκονται σε κατάσταση στάσης πληρωμών, αφού αδυνατούν να είναι στοιχειωδώς έστω συνεπείς στις συμβατικές υποχρεώσεις τους απέναντι σε προμηθευτές και εργαζομένους, ενώ εξακολουθούν να είναι υπερχρεωμένοι στις τράπεζες, με ό,τι σημαίνει αυτό.
Πολλά είναι τα ερωτήματα που εγείρονται με την απόφαση του υπουργείου Οικονομικών να χορηγήσει το 50% της ετήσιας χρηματοδότησης και όχι το 25-30% που δινόταν από τον προϋπολογισμό όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Από zeidoron 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου