Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΕΤΣΙ !!

Παραίτηση Δένδια και Ρουπακιώτη ζητούν οι ΑΝΕΛ

  • 1
     


 Παραίτηση Δένδια και Ρουπακιώτη ζητούν οι ΑΝΕΛ
Αφού λοιπόν δεν μπορούν να πουν τίποτα που να έχει πλέον κάποια σημασία, τουλάχιστον ας υποβάλουν οι κύριοι Δένδιας και Ρουπακιώτης τις καθυστερημένες παραιτήσεις τους, τονίζει η κα Χρυσοβελώνη
Την παραίτηση των υπουργών Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης ζητεί η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη με αφορμή τη δολοφονία της 25χρονης κοπέλας στην Κόρινθο από κακοποιούς.
«Θέλω να εκφράσω την θλίψη των Ανεξάρτητων Ελλήνων προς τους οικείους της 25χρονης κοπέλας που έχασε χθες στα Ίσθμια τόσο άδικα την ζωή της από τις σφαίρες των αλβανικών καλάσνικοφ, σημείωσε η βουλευτής.
Συνεχίζοντας ανέφερε: «Την προηγούμενη εβδομάδα κατέθεσα ερώτηση στη Βουλή για το φιάσκο της απόδρασης από τις φυλακές Τρικάλων. Απευθύνθηκα στους Δένδια και Ρουπακιώτη ζητώντας τους να αναλάβουν κάποιο μερίδιο ευθύνης. Για ακόμα μια φορά δεν το έπραξαν».
Όπως επεσήμανε, δεν είδαμε ούτε και τώρα κάποια ανακοίνωση εκ μέρους των υπουργών στην οποία να εκφράζουν έστω την λύπη τους προς την οικογένεια της αδικοχαμένης 25χρονης.
«Αφού λοιπόν δεν μπορούν να πουν τίποτα που να έχει πλέον κάποια σημασία, τουλάχιστον ας υποβάλουν οι κύριοι Δένδιας και Ρουπακιώτης τις καθυστερημένες παραιτήσεις τους», κατέληξε.

troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου