Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Πρέπει να ξεπεράσουμε το ταμπού! Πρέπει τελειώνουμε με αυτἠν την ΕΕ

αἰέν ἀριστεύειν



Πρέπει να το πάρουμε απόφαση. Η ΕΕ από ένωση κρατών έχει καταντήσει γερμανική ηγεμονία. Οι παράλογες απαιτήσεις και η ηγεμονικές τάσεις της Γερμανίας έχουν διαστρέψει την ιδέα της ενότητας των λαών. Κι όπως κάθε συμμαχία που καταλήγει σε ηγεμονία οδηγεί ιστορικά σε καταστροφές.
Πρέπει λοιπόν να διαλυθεί τώρα αυτή η ΕΕ. Δεν μπορεί πλέον να υπάρξει και να διασφαλίσει την ευημερία των λαών της. Φέρνει μόνο την καταστροφή. Και λέω ότι πρέπει να διαλυθεί τώρα γιατί είμαι σίγουρος ότι θα αυτοκαταστραφεί σε εύλογο χρονικό διάστημα και θα καταστραφεί με τεράστιο κόστος και δυστυχώς ανθρώπινες απώλειες κυρίως στον νότο.
Δύο φορές η Γερμανία έχει αιματοκυλήσει τον κόσμο και τώρα το επαναλαμβάνει παρακολουθώντας σαδιστικά με μια ευχάριστη ανατριχίλα τον πόνο και το αίμα που σκορπάει. Ο σαδισμός των ανθρώπων(;;) που έκαναν ανθρώπους σαπούνια και έπαιρναν το δέρμα τους για να φτιάξουν είδη διακόσμησης έχει περάσει από γενιά σε γενιά. Αυτό είναι ξεκάθαρο καθώς οι απόγονοι των ναζί προστατεύουν ως κόρην οφθαλμού τους απογόνους των εδώ δοσιλόγων, τα παιδιά και τα εγγόνια όσων δήλωσαν και δηλώνουν πίστη και υποταγή στο Ράιχ. Ξεκλήρισαν ολόκληρα χωριά για πλάκα και βασάνιζαν για να περάσει η ώρα τους ευχάριστα! Ένα έθνος που δύο φορές έσπειρε τον θάνατο παγκόσμια και δύο φορές οι παγκόσμια κοινότητα του χαρίστηκε για να περάσει ξανά τα ίδια.
Πρέπει λοιπόν να τελειώνουμε με την γερμανοκίνητη ΕΕ. Και όταν όλα τελειώσουν, πρέπει να φροντίσουμε η Γερμανία να μην ξαναπάρει δύναμη στα χέρια της. ΠΟΤΕ! Γιατί αν ξαναγίνει το ίδιο λάθος θα έχουμε και 4ο παγκόσμιο πόλεμο σε 30 40 ή 50 χρόνια.
Το κείμενο αυτό ίσως δεν είναι πολιτικά ορθό. Δεν μπορεί κάποιος να πιστεύει πόσο μάλλον να γράφει ότι πρέπει να διαλυθεί η ΕΕ χωρίς να χαρακτηριστεί κομμουνιστής, ούτε ότι ένα άλλο κράτος πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ψυχοπαθής που χρειάζεται εγκλεισμό και παρακολούθηση. Βαρέθηκα όμως την υποκρισία του political correct! Έτσι είναι τα πράγματα και το βλέπουν όλοι, άσχετα αν δεν το παραδέχονται ακόμη και στους ίδιους τους εαυτούς τους.
Αυτή η κατάσταση μόνο κι άλλες εκατόμβες νεκρών μπορεί να μας προσφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου