Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Δεύτερο ιστορικό “όχι” από τους Παπαδόπουλους;

 Δεύτερο ιστορικό “όχι” από τους Παπαδόπουλους;
Διαφοροποίηση του υιού του ιστορικού ηγέτη του “Όχι” στο σχέδιο Ανάν, Τάσσου Παπαδόπουλου, Νικόλας, διαφαίνεται πως δεν θα ταχθεί κατά της τελικής ψήφισης του νόμου που θα επιτρέπει το κούρεμα των καταθέσεων στην Κύπρο. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ο Νικόλας Παπαδόπουλος μέλος του ΔΗΚΟ ο οποίος επηρεάζει δύο έως και τρεις βουλευτές παρά τος ισχυρές πιέσεις προς το παρόν προσανατολίζεται στην καταψήφιση των επιταγών του eurogroup μειώνοντας έτσι δερματικά τις πιθανότητες προσέγγισης των 29 απαραίτητων βουλευτών.
Σημειώνεται πως για να εγκριθούν τα μέτρα απαιτούνται οι ψήφοι 29 βουλευτών Αυτό σημαίνει πως ακόμα και αν ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ ψηφίσουν χωρίς διαρροές, συγκροτούν μπλοκ 28 βουλευτών και χρειάζονται ακόμη τουλάχιστον μία ψήφο.
Ο Νικόλας Παπαδόπουλος και πριν τις εθνικές εκλογές του Φεβρουαρίου είχε διαφοροποιηθεί με τη συνολική απόφαση του ΔΗΚΟ να στηρίξει ως υποψήφιο Πρόεδρο τον Νίκο Αναστασιάδη. Μάλιστα ο Νικόλας Παπαδόπουλος διασπώντας προεκλογικά το κόμμα του είχε παραιτηθεί από την αντιπροεδρία του οδηγώντας σε μεγάλο βαθμό τις εκλογές στην Κύπρο σε δεύτερο γύρο. Άνθρωποι του περιβάλλοντος του Νικόλα Παπαδόπουλου τονίζουν στο protothema.gr πως μέσα στις επόμενες ώρες το μέλος της ιστορικής κυπριακής οικογένειας θα προχωρήσει στην έκδοση ανακοίνωσης των τελικών του προθέσεων
Πηγή: protothema.gr
μεσω  troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου