Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Άλλη μια "επιτυχία" προστασιας..... του Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη





απο ζουγκλα

Δεν νιώθουμε οργή, αλλά πόνο
 

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος, Φλώρα Πέτση

«Αυτήν τη στιγμή δεν μας απασχολεί τι θα γίνει με την αστυνομία και τους κακοποιούς. Το θέμα μας είναι ότι χάσαμε την Κατερίνα. Δεν νιώθουμε οργή, νιώθουμε πόνο».

Αυτά είναι τα λόγια που χρησιμοποιεί ο αδερφός της άτυχης κοπέλας μιλώντας στη zougla.gr, προκειμένου να περιγράψει την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οικογένεια μετά τον τραγικό -και άδικο- χαμό της 25χρονης.

Πολλοί λένε πως ό,τι πολυτιμότερο έχουμε είναι η προσωπική μας αξιοπρέπεια. Όταν τη χάσουμε, δεν μας μένει τίποτα. Περίτρανο παράδειγμα, η στάση που κρατά αυτές τις δύσκολες ώρες η οικογένεια της νεαρής. Βυθισμένη στο πένθος της, προτιμά να σιωπήσει παρά να αρχίσει να βρίζει, να καταριέται, να καταγγέλλει και να ζητά την κεφαλή των δραστών επί πίνακι.

Τα λόγια του αδερφού της, ενδεικτικά του ήθους που χαρακτηρίζει την οικογένεια. «Αυτήν τη στιγμή δεν μας απασχολεί τι θα γίνει με την αστυνομία και τους κακοποιούς. Το θέμα μας δεν είναι αυτοί αλλά ότι χάσαμε την Κατερίνα. Δεν νιώθουμε οργή, νιώθουμε πόνο».


(Το αυτοκίνητο της αδικοχαμένης Κατερίνας)





«Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί»


Ίδια στάση τηρεί και άλλο μέλος της οικογένειας. Μιλώντας στην ηλεκτρονική εφημερίδα, εξηγεί ότι αυτήν τη στιγμή ο πόνος υπερισχύει της οργής.

«Μέχρι και τώρα δεν το πιστεύουμε αυτό που έγινε. Είναι από αυτά που δεν τυχαίνουν. Ένα άτομο ανάμεσα σε 10.000.000 ανθρώπους και έτυχε να βρεθεί εκεί. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Υπάρχει και θυμός και πόνος, αλλά υπερισχύει το δεύτερο. Όταν συνέβη το περιστατικό, έφευγε από τη δουλειά και ερχόταν σπίτι. Ήταν στο χειρουργείο τρεις ώρες. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε».



...........

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου