Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

Από δωδεκαθεϊστής, σήμερα φανατικός χριστιανός
κι από υβριστής τής ΝΔ, σήμερα υπουργός της

Έργα, ημέρες και... κωλοτούμπες
τού Σπυρίδωνα-Άδωνι Γεωργιάδη


Έγραψε στις 27.06.2013 ο/η: Παραβάτης Κωνσταντίνος



Ε ναι λοιπόν!
Έγινε κι αυτό στη μεσαιωνική μας χώρα.

Μετά τον αναμενόμενο κυβερνητικό ανασχηματισμό προέκυψε η νέα κυβέρνηση με το νέο υπουργικό συμβούλιο. Όπως πάντα, όλοι οι άσχετοι με το αντικείμενό τους υπουργοί ανέλαβαν καθήκοντα στα υπουργεία τους.

Μέσα σε όλα αυτά ήρθε η ώρα τού υπουργείου υγείας. Η ανακοίνωση έπεσε σαν καταπέλτης. Νέος υπουργός υγείας (αρρώστειας καλύτερα) τής Ρωμιοσύνης, ο Σπυρίδων-Άδωνις Γεωργιάδης, ο γνωστός στο ευρύ κοινό ως Μπουμπούκος.

Θα μου πείτε: ε και; τι έγινε; Άλλος ένας άσχετος υπουργός σε θέματα υγείας αναλαμβάνει το εν λόγω υπουργείο. Αμ δε...


 

       

Ο Σπυρίδων-Άδωνις ξεκίνησε την καριέρα του ως δωδεκαθεϊστής αναθεματίζοντας το χριστιανισμό μέσα από τη συχνότητα τού ραδιοφωνικού σταθμού "Ηρόδοτος". Στην πορεία έκανε κωλοτούμπα κι έγινε χριστιανός. Ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα ως δαπίτης. Μετά, έκανε κωλοτούμπα και πήγε στην Πολιτική Άνοιξη.
   
Αργότερα, έκανε κι άλλη κωλοτούμπα κι ακολούθησε το εθνικιστικό κόμμα τού Καρατζαφέρη, όπου αναθεμάτιζε με τη σειρά του τη ΝΔ και τον αρχηγό της, Σαμαρά.
Ακολούθησε την κωλοτούμπα τού τότε αρχηγού του και υποστήριξε την κυβέρνηση συνεργασίας. Μετά, έκανε νέα κωλοτούμπα ξεπερνώντας ακόμα και τον ίδιο τον αρχηγό του και μεταπήδησε στη ΝΔ, όπου και επιβραβευόμενος για τις συνεχόμενες κωλοτούμπες του υπουργοποιήθηκε.

Το μόνο, που συνεχίζει σταθερά να κάνει είναι να πουλάει βιβλία, τα περισσότερα σκουπίδια βέβαια, αν κι εκεί έχει κάνει πολλές ιδεολογικές κωλοτούμπες: εθνικιστής, δωδεκαθεϊστής, χριστιανός, διεθνιστής, αντιαριστερός κ.λπ..

Ευχόμαστε στον Άδωνι να γίνει και πρωθυπουργός, ίσως και πρόεδρος τής ΕΕ και γιατί όχι και πλανητάρχης. Έχει όλα τα προσόντα...
 
 

Ας θέσουμε το πρόβλημα επί τάπητος. Ο Σπυρίδων-Άδωνις δέν είναι μόνον άσχετος, αλλά και ψυχικά διαταραγμένος. Η ψυχιατρική διάγνωσή του δείχνει ένα άτομο ψυχωτικό, ακραία υστερικό, παθολογικά ψεύτη και υποκριτή, αλαζόνα, θρασύδειλο και εξουσιομανή.

Πρόκειται για νέα καινοτομία τής Ρωμιοσύνης. Ψυχικά διαταραγμένοι άνθρωποι μπαίνουν στα γρανάζια τής κυβέρνησης.

Όσο πιο πολύ είναι διαταραγμένος κάποιος τόσο πιο ψηλά θα πάει, επίσης, όσο πιο πολύ γλείφτης, υποκριτής και ψεύτης. Αυτά είναι τα εχέγγυα τής Ρωμιοσύνης.

Άνθρωποι μαριονέτες, που τους κουνάνε τα αφεντικά τους από τα σκοινάκια.

Και τί να περιμένουμε τώρα από τον Σπυρίδωνα-Άδωνι; Φυσικά, τα χειρότερα. Κλειστείτε όλοι στα σπίτια σας και μήν ξεμυτίσετε καθόλου. Ο σχιζοφρενής υπουργός αρρώστειας με το πριόνι κατέφτασε!
http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=3146

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου