Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΤΥ.ΠΑ.ΤΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ
Συνεχίζουμε την απεργία μας στέλνοντας ηχηρό το μήνυμα ότι δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε και να συσπειρώνουμε με κάθε μέσο που διαθέτουμε, όλους τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, στη κοινή γραμμή που είναι η διεκδίκηση της ένταξης του κλάδου υγείας του ΤΥΠΑΤΕ στον ΕΟΠΥΥ, διασφαλίζοντας τις θέσεις εργασίας μας καθώς επίσης και οι φίλοι συνταξιούχοι τη διατήρηση των ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων.
Μετά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβούλιου του Συλλόγου μας αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ νέα ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 5, 6 και 7 Ιουνίου 2013 και σύγκλιση την Πέμπτη 6 Ιουνίου Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για τον καθορισμό περαιτέρω των αγωνιστικών μας κινητοποιήσεων.
3ΗΜΕΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
5 ,6 & 7 ΙΟΥΝΙΟΥ
Αύριο Τετάρτη 5 Ιουνίου καλούμε όλους τους συναδέλφους του χώρου μας, Διοίκηση ΤΥΠΑΤΕ, ΣΕΤΑΠ, Συλλόγους Συνταξιούχων, καθώς επίσης και ΓΣΕΕ, ΟΤΟΕ, ΕΚΑ να μας συμπαρασταθούν και να μας στηρίξουν στη παράσταση διαμαρτυρίας που θα κάνουμε στις 10:00 στο Υπουργείο Υγείας προκειμένου να συναντηθούμε με τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Μ. Σαλμά.
Για το Δ.Σ. του Συλλόγου
 
Απο 
μαρία αλεξανδράκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου