Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Χανιά: Σκότωσαν τα κατσίκια που θεωρήθηκαν υπεύθυνα για το τροχαίο

20.08.2013 - 13:43


Στη θανάτωση τριών κατσικιών προχώρησε η Αστυνομία σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολο Βουλγαράκη καθώς θεωρήθηκαν υπεύθυνα για το ατύχημα που προκλήθηκε στο πρωί της περασμένη Κυριακής, όταν βράχος έπεσε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα στον δρόμο στην περιοχή των Τοπολίων. Η 34χρονη οδηγός του Ι.Χ. είναι εκτός κινδύνου αν και υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων.
Κλιμάκιο τεχνικών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων μετέβη στο σημείο του ατυχήματος και διαπίστωσε πως η πτώση του βράχου δεν οφείλεται στις εργασίες που γίνονται εκεί, αλλά πιθανότατα σε παράσυρσή του από κάποια κατσίκα, που περιφέρονται εκεί.
Μάλιστα ο κ. Βουλγαράκης δήλωσε www.flashnews.gr πως αστυνομικοί που σκότωσαν τρία κατσίκια που έβοσκαν ανεξέλεγκτα στην περιοχή πήραν τα ενώτιά που είχαν στα αυτιά τους προκειμένου να εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης τους.
Για πολλοστή φορά διαπιστώνουμε ότι η εγκληματική αμέλεια των ανθρώπων έχει ως αποτέλεσμα τη θανάτωση ζώων χωρίς δεύτερη σκέψη!
Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου