Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Αν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ήθελαν να είναι συνεπείς με τους εαυτούς τους και τις θέσεις του κόμματός τους, δεν θα έπρεπε να περνάνε ούτε έξω από τα στούντιο των καθεστωτικών καναλιών.



Το είδα πριν από λίγο και το γράφω: Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, παρενέβη τηλεφωνικά στο βραδινό δελτίο του Mega, για να διευκρινίσει στον Γιάννη Πρετεντέρη πως αυτός δεν είπε στην πρωινή εκπομπή του Mega πως δεν πρέπει να φορολογείται ο πλούτος, όπως τον κατηγόρησε ο τηλεδημοσιογράφος. 

Ο Πρετεντέρης είναι σε …εμπάργκο από τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ δεν συμμετέχουν στην εκπομπή του Πρετεντέρη, μετά από την χυδαία επίθεσή του στην..
Ζωή Κωνσταντοπούλου και την προσπάθειά του να ταυτίσει τον ΣΥΡΙΖΑ με την Χρυσή Αυγή. 

 Είναι προφανές πως ο Λαφαζάνης δεν είπε ποτέ αυτά που του απέδωσε ο Πρετεντέρης. 

Ο Πρετεντέρης είναι ένας τραμπούκος και τίποτε άλλο. 
Έκανε πως δεν κατάλαβε, απομόνωσε μια φράση του Λαφαζάνη και την πέταξε. Και τον περίμενε να βγει στο τηλέφωνο. 

Θέλω, όμως, να σημειώσω πως ο Παναγιώτης Λαφαζάνης –που είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποτίθεται πως έχει και πιο ριζοσπαστικές απόψεις- πιάνει στασίδι στην πρωινή εκπομπή του Mega και βγαίνει τηλεφωνικά το βράδυ στο δελτίο ειδήσεων για να δώσει διευκρινίσεις για όσα είπε το πρωί

Αν δεν μπορεί ο ίδιος να δει το γελοίον του πράγματος, δεν έχει κανένα νόημα να συνεχίσω εγώ να το επισημαίνω. 

Αν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ήθελαν να είναι συνεπείς με τους εαυτούς τους και τις θέσεις του κόμματός τους, δεν θα έπρεπε να περνάνε ούτε έξω από τα στούντιο των καθεστωτικών καναλιών.  
Αλλά είναι ολοφάνερο πως πολλοί από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παρακαλούν τους τηλεδημοσιογράφους και τους διευθυντές των σταθμών για μια πρόσκληση στα σάπια ιδιωτικά κανάλια. 

Αυτοί θα συγκρουστούν με τα μεγάλα συμφέροντα; 

Αυτοί θα αλλάξουν την χώρα; 

 (Ένας από τους λόγους που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πείθει μεγάλο μέρος των πολιτών -και δεν μπορεί να γίνει μαζικό κίνημα- είναι επειδή «έρχεται» μέσα από τα ίδια σάπια καθεστωτικά ΜΜΕ που έρχονται και οι σάπιοι της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Η κρατική τηλεόραση -μονοπώλιο τότε- δεν έδειχνε ούτε φωτογραφίες του Ανδρέα Παπανδρέου πριν τις εκλογές του 1981. Αυτό δεν εμπόδισε το ΠΑΣΟΚ να γίνει μαζικό κίνημα και να σαρώσει στις εκλογές.)

http://pitsirikos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου