Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Στρατιωτική εκστρατεία στην Ουκρανία με εντολή Σαμαρά


Με εντολή Αντώνη Σαμαρά, η Ελλάδα θα στείλει στρατεύματα στην Κριμαία της Ουκρανίας, για να διώξουν τους Ρώσους στρατιώτες. Η Ελλάδα είναι στην προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ηγείται των στρατιωτικών δυνάμεων όλων των ευρωπαϊκών χωρών, που υπακούουν μόνο στις εντολές Σαμαρά.

Ήδη στην Ελλάδα έχει γίνει στρατιωτική επιστράτευση και όλοι οι άρρενες από 18 έως 45 ετών οφείλουν να παρουσιαστούν αμέσως στις μονάδες τους αλλά θα υπάρξει μια ανοχή μέχρι την επόμενη Τρίτη, ώστε να μπορέσουν οι εκδρομείς και οι καρναβαλιστές να πετάξουν αετό και να φάνε ταραμοσαλάτα.

Ηγέτης του ελληνικού στρατού στην εκστρατεία της Κριμαίας θα είναι ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ο οποίος θα πετάξει τους Ρώσους έξω από την Ουκρανία και, επιστρέφοντας, θα περάσει από την Τουρκία για να πάρει την Πόλη και την Αγιά-Σοφιά και να τις φέρει στην Ελλάδα.

Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι πως δεν υπάρχουν χρήματα για να βάλουμε καύσιμα στα τανκς και τα μαχητικά αεροσκάφη –ώστε να φτάσουν στην Κριμαία- αλλά, τελικά, το κόστος των καυσίμων για τα τανκς και τα αεροσκάφη θα το καλύψει πάλι ο Βαρδινογιάννης.

απο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου