Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Λαφαζάνης: «Ο ΟΠΑΠ επωλήθη με δανεικά… Τσάμπα!»


Λαφαζάνης: «Ο ΟΠΑΠ επωλήθη με δανεικά… Τσάμπα!»


Βόμβες εξαπέλυσε μιλώντας την Παρασκευή στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια Β” Πειραιά, Παναγιώτης Λαφαζάνης, αναφερόμενος στις σκιές που κρύβονται πίσω από κρατικές συμβάσεις.

Ειδικότερα, ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης αναφερόμενος στις συμβάσεις του ΟΠΑΠ, έκανε λόγο για «εξευτελισμό» σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «επωλήθη με δανεικά. Τσάμπα».
Παράλληλα προανήγγειλε ότι θα γίνει επανεξέταση όλων των συμβάσεων με στόχο την επαναφορά όλων των επιχειρήσεων στο δημόσιο.


Επίσης, ο κ. Λαφαζάνης μιλώντας για το χρέος σημείωσε «Η θέση μας για διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους παραμένει στο ακέραιο ανέφερε και πρόσθεσε πως « ο ΣΥΡΙΖΑ θα διεκδικήσει με πάθος αυτή τη διαγραφή και σημείωσε πως όλοι πρέπει να σεβαστούν την όποια απόφαση του ελληνικού λαού από Δευτέρα και οι δανειστές μας».


Ερωτηθείς για το ποια πρόσωπα θα χρησιμοποιηθούν σε ενδεχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως «τα συλλογικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να έχουν άποψη και γνώμη για το σχηματισμό της κυβέρνησης αλλά βεβαίως την τελική απόφαση θα πάρει ο πρωθυπουργός»

απο  tribune



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου