Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Εκλογές έγιναν γιανη ….. και εμείς που σας ψηφίσαμε , ψηφίσαμε όχι πάση θυσία στο ευρώ ….ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

-------------------------

"Βόμβα" Βαρουφάκη: Eκλογές ή δημοψήφισμα για το ευρώ αν δεν συμφωνήσουμε στο Eurogroup


Βόμβα Βαρουφάκη: Eκλογές ή δημοψήφισμα για το ευρώ αν δεν συμφωνήσουμε στο Eurogroup
Δήλωση – βόμβα του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη για προσφυγή της Ελλάδας σε νέες εκλογές ή σε δημοψήφισμα για το ευρώ, σε περίπτωση που οι εταίροι εν τέλει απορρίψουν τις προτάσεις της Ελλάδας.
Ο Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξή του στην ιταλική «Corriere della Serra», μια ημέρα πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλλες, τονίζει ότι δεν υπάρχει ανάγκη για ένα νέο δάνειο προς την Ελλάδα.
Σε ερώτηση αν η Ελλάδα αντιμετωπίζει πρόβλημα μετρητών, ο κ. Βαρουφάκης τονίζει: "Μπορώ να πω ότι έχουμε χρήματα για να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις. Για τα υπόλοιπα θα δούμε".
Σε ερώτηση αν οι Βρυξέλλες δεν δεχτούν το ελληνικό σχέδιο, ο κ. Βαρουφάκης απαντά: "Τότε θα υπάρχει πρόβλημα. Αλλά όπως είπε και ο πρωθυπουργός μας δεν είμαστε καρφωμένοι στις θέσεις μας. Μπορούμε να ξαναπάμε σε εκλογές ή να προχωρήσουμε σε ένα δημοψήφισμα (για το ευρώ)".
Σε άλλο ερώτημα για τις σχέσεις με την ΕΚΤ και τον Μάριο Ντράγκι, τις χαρακτήρισε τυπικές τονίζοντας ότι "η ΕΚΤ αντί να αγοράζει μεγάλες ποσότητες γερμανικών ομολόγων θα έπρεπε να αγοράζει ελληνικά ομόλογα, χθες και όχι αύριο".

απο ενικος

1 σχόλιο: