Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015

"Ξεμπερδεύουν με το παλιό", φέρνoντας το αραχνιασμένο

Από giorgis , Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015 | 12:09 μ.μ.

Του Γ.Γ.
Άλλη μια απόδειξη ότι τούτη η κυβέρνηση «ξεμπερδεύει με το παλιό» είναι η τοποθέτηση σαν Υφυπουργού Δικαιοσύνης, και μάλιστα με αντικείμενο την πάταξη της διαφθοράς, του εισαγγελέα Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Περί τίνος κυρίου πρόκειται; Πάρτε μια γεύση από ανάρτησή μας που έχει γίνει στις 19 Μάρτη 2015

Δεν πρόκειται στιγμή να σταματήσει να μας εκπλήσσει –δυσάρεστα φυσικά- με τις επιλογές που κάνει αυτή η κυβέρνηση των ατόμων για την στελέχωση του κρατικού μηχανισμού.

Θυμάστε τον τύπο που ονομάζεται Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και ο οποίος είναι πρώην προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας ενώ επί κυβερνήσεων Ν.Δ είχε αναλάβει διοικητής της ΕΥΠ;

Αν σας διαφεύγει να σας θυμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος τύπος «άφησε έργο» από τα περασμένα πόστα που χρημάτισε. Μερικές από τις επιδόσεις του είναι ότι  έθαψε-αρχειοθέτησε την περίφημη υπόθεση ΜΑΥΟ, σχετικά με παράνομες χρηματοδοτήσεις του κόμματος της Ν.Δ., έστειλε στα αζήτητα το σκάνδαλο των υποκλοπών, έριξε πλήρες σκοτάδι στην υπόθεση της απαγωγής των Πακιστανών κ.α.

Οπότε με τέτοιο «ένδοξο παρελθόν» και «ευδόκιμο προϋπηρεσία» είναι το πιο αρμόδιο άτομο να αναλάβει γενικός γραμματέας στο υπουργείο Δικαιοσύνης, -και μάλιστα με προσωπική επιλογή, του ίδιου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα- με αντικείμενο τον τομέα της διαφάνειας.

Γμτ που τους βρίσκουν;


 http://tsak-giorgis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου