Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Οι Μπουμπουλίνες του γλυκού νερού... χορεύτριες της κακιάς ώρας & κωλοτούμπας για ένα καλό μισθό βολευτού


Ετοιμάζονται (κρίμα!) για μεγάλη κωλοτούμπα...

Μπουμπουλίνες του γλυκού νερού η Βόζεμπεργκ, η Βάσω και η Μιλένα τα μαζεύουν και ψηφίζουν απόψε τη δανειακή σύμβαση για να "ξαναγυρίσουν" στα κόμματά τους!!

Από τον Στάθη Παλαιολόγο
PRESS-GR ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
μεσω σιβυλλα
Εμφανίστηκαν ως σύγχρονες Μπουμπουλίνες στην πολιτική ζωή, χειροκροτήθηκαν, κέρδισαν το θαυμασμό αλλά δεν το εννοούσαν μέχρι τέλους όπως φαίνεται. Και τώρα ετοιμάζονται για την μεγάλη κωλοτούμπα προκειμένου να επιστρέψουν στα "μαντριά" τους.
Ο λόγος για τουλάχιστον τρεις βουλευτίνες που προς στιγμήν έδειξαν ότι αντέχουν στα...
δύσκολα. Η Ελίζα Βόζεμπεργκ από τη ΝΔ, η Βάσω Παπανδρέου και η  Μιλένα Αποστολάκη από το ΠΑΣΟΚ. Και οι τρεις δεν είχαν ψηφίσει το νέο Μνημόνιο και τους εφαρμοστικούς του νόμους. Όμως απόψε συζητείται και ψηφίζεται στη Βουλή η νέα δανειακή σύμβαση. Κι ενώ πράξη συνέπειας με τα παραπάνω θα ήταν να μην την ψηφίσουν, πρόκειται να πουν "ναι".
Ήδη στο παρασκήνιο φέρονται να έχουν συμφωνήσει με τις ηγεσίες των κομμάτων τους (με τον Σαμαρά η πρώτη, με τον νέο αρχηγό Βενιζέλο οι άλλες) να λάβουν ως αντάλλαγμα την επάνοδό τους και τη συμμετοχή τους στις εκλογικές λίστες. Συνεμορφώθησαν, δυστυχώς, προς τα υποδείξεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου