Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Επιβεβαιώθηκε το Press-gr (και) για την αποχώρηση Μπαγιώργου από την ΔΗΜΑΡ....

απο σιβυλλα

Άλλο ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ (διαβάστε το εδώ) που επιβεβαιώθηκε είχε στο Press-gr ο (φοβερός και τρομερός) Στάθης Παλαιολόγος. Από την περασμένη Πέμπτη αποκάλυψε ότι άλλο ένα κορυφαίο (και καθόλου τυχαίο) στέλεχος της ΔΗΜΑΡ διαχώρισε τη θέση του. Πρόκειται για τον Στέφανο Μπαγιώργο ο οποίος όχι απλά παραιτήθηκε από μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής αλλά... αποχώρησε και από το κόμμα!
Η επίσημη επιβεβαίωση ήρθε σήμερα. Την αποχώρησή του από τη ΔΗΜΑΡ ανακοίνωσε ο κ. Μπαγεώργος,το πρωί στον Φώτη Κουβέλη.  Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κ. Κουβέλη, τον ενημέρωσε ότι ισχύει η επιστολή που είχε στείλει την Τέτάρτη 27.6.2012 στην οποία ανέφερε ότι σέβεται την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής για κυβερνητική συμμετοχή αλλά ο ίδιος, έχοντας ήδη εκφράσει τη διαφωνία του στα όργανα του κόμματος, δεν μπορεί να συμβάλλει ούτε ως μέλος της ΔΗΜΑΡ, πόσω μάλλον της ηγεσίας του. Ο κ. Μπαγεώργος δεν επείσθη να παραμείνει στη ΔΗΜΑΡ. Θεωρεί ότι έπρεπε να επιλέξει τον δρόμο της προγραμματικής αντιπολίτευσης.
Ο κ. Μπαγεώργος ήταν υπεύθυνος οργανωτικού της ΔΗΜΑΡ. Από το 1975, μαθητής ακόμα, είχε ενταχθεί στον Ρήγα. Το 1986 πέρασε στο ΚΚΕ εσωτερικού και έναν χρόνο αργότερα, μετά τη μετεξέλιξή του, εντάχθηκε στην ΕΑΡ, αργότερα στον ενιαίο Συνασπισμό, και μετά στον ΣΥΝ. Ηταν από τα στελέχη της Ανανεωτικής Πτέρυγας που αποχώρησαν από το ΣΥΝ και συγκρότησαν τη ΔΗΜΑΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου