Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ η μακιγιέζ, η αμπιγιέζ και ο κομμωτής του Αλέξη Τσίπρα

απο 

Μετά το λογογράφο του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ και μπάρκαρε σε γκαζάδικο, σάλο έχουν προκαλέσει η αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ της μακιγιέζ, της αμπιγιέζ και του κομμωτή του Αλέξη Τσίπρα.

 Η μακιγιέζ του Αλέξη Τσίπρα, σε άρθρο της στον ιστότοπο toeixepeikaiolenin.gr, αναφέρει πως ο Αλέξης Τσίπρας την σκυλόβρισε επειδή δεν καταφέρνει να τον βάφει σωστά, ώστε να φαίνεται σκεπτικός και σοβαρός, ενώ δεν πετυχαίνει και αυτό το ύφος της κλαψομουνίασης που προσπαθεί να λανσάρει μετά τη Μνημονιάρα.

Η αμπιγιέζ του Αλέξη Τσίπρα, σε άρθρο της στον ιστότοπο pioaristeradenexei.gr, αναφέρει πως είπε στον Αλέξη Τσίπρα πως, μετά το Μνημόνιο, πρέπει να αλλάξει look, γιατί οι πολίτες έχουν συνδυάσει το Armani κοστούμι με το άσπρο πουκάμισο, χωρίς γραβάτα με το «ψηφίστε με για να καταργήσω το Μνημόνιο», οπότε τώρα δυσκολεύονται να το ταυτίσουν με το «ψηφίστε με για να εφαρμόσω το Μνημόνιο».

Ο κομμωτής του Αλέξη Τσίπρα, σε άρθρο του στον ιστότοπο etsigamaeiharistera.gr, αναφέρει πως είπε στον Αλέξη Τσίπρα να κάνει τα μαλλιά του μοϊκάνα -για να συγκινήσει τους νέους ψηφοφόρους που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιανουαρίου και τώρα θα του ρίξουν μαύρο- αλλά ο Αλέξης Τσίπρας ήθελε να του τα κάνει χωρίστρα στο πλάι, για να πιάσει τους νοικοκυραίους και τα γεροσάψαλα που ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία.

Τις επόμενες ώρες, αναμένεται να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ ο μασέρ του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θα προσχωρήσει στη Λαϊκή Ενότητα.

Εν τω μεταξύ, δεν βρέθηκε νέος λογογράφος για τον Αλέξη Τσίπρα, οπότε θα συνεχίσει να λέει τις μαλακίες που έλεγαν ο Σαμαράς και ο Παπανδρέου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου